табелка финанси

„Приятели на четири крака” като неправителствена организация в полза на обществото може да разчита единствено и само на лични средства и на подкрепа от дарители за издръжката си, която възлиза на 2000 лв. на месец за изхранването на малко над четиридесетте спасени, рехабилитирани и приютени животни.

Вниманието, участието и подкрепата на обществото е жизненоважно за просъществуването на подобен проект. Приятелите на животните могат да помагат еднократно, месечно, дистанционно и на място, финансово и директно с храна за тях:

🔷🔹 Банкова сметка на сдружението 🔹🔷

ProCredit Bank.  Sofia,  Bul. „Todor Alexandrov“  № 26
IBAN: BG 50 PRCB 9230 1013 2253 13
SWIFT code: PRCBBGSF
Титуляр: СНЦ „Приятели на четири крака“

🔷🔹 PayPal акаунт 🔹🔷

animalshelter@mail.bg

табелка храна

Във фермата-приют за доброто физическо състояние и пълноценно изхранване на животните е нужно редовно да се набавят и с радост се посрещат:

🔶🔸 Бали сено, слама, люцерна. 🔸🔶
🔷🔹 
Царевица, ечемик, овес, трици. 🔹🔷
🔶🔸 
Плодове и зеленчуци, типични за родните ширини. 🔸🔶
🔷🔹 
Консерви за котки и кучета – малък и голям грамаж. 🔹🔷
🔶🔸 Гранули за котки, суха храна – обикновен и среден клас. 🔸🔶

🔷🔹 
Гранули за кучета, суха храна – обикновен и среден клас. 🔹🔷

табелка месечно

47

Платформата Patreon позволява различни проекти, каузи, идеи да привлекат своите почитатели и съмишленици, които могат да ги подкрепят. Тук участието на поддръжниците е във вид на месечно дарение, според възможностите на така начерения „покровител“. 

Пълна информация на Английски и Български език:

🔷🔹
 Patreon Profile – „Four-legged Friends“ Farm Sanctuary 🔹🔷

1 2 

4  5  6

табелка доброволци

441

Доброволчество. Обадете се и попитайте дали стопаните на фермата-приют имат нужда от едно рамо в ежедневните си задачи. Ако да, може да се включите в почистването на помещения където обитават животните, извозване на събраното с колички и ремарке, подреждане на бали слама, сено и люцерна. Разхождането на кучета, сресването им, както и това на магаренца и коне, помощ с леки ремонтни дейности и дори измитането на дворче също не са за подценяване. Доброто настроение от контакта с Бременските музиканти, както и удовлетворението от свършената работа и видимия резултат са неминуеми! 💜

32699985_2200655676628039_2457166574046412800_o

линия нула