09:00 ч. до 13:00 ч. / 16:00 ч. до 20:00 ч. 
 Дата: 02.09.18 г. Заповядайте! 

Линия единична

Линия единична

 Идващата Неделя, 02.09.18 г. „Приятели на четири крака“ Ви канят на гости във фермата приют! 😊 Запознайте се с Бременските музиканти, които впечатляват с позитивното си поведение, интересните характери и пристрастеността си към общуването с хора. Кучето Нуша, козелът Андрей, магаренцето Мирко, телето Инго, овенът Райко са част от рехабилитираните обитатели на скромния, но колоритен дом, който се грижи за чаровни създания от всякакъв размер и вид. 🐑 🐶 🐥

 Елате и се сприятелете с тях, доведете другари, семейството и децата си! А преди или след посещението си при нас може да посетите и Хотнишките Водопади, които се намират близо и са известна туристическа дестинация. Съчетанието от свеж въздух, нетипична компания в приятна селска обстановка, както и красива гледка за завършек е може би един от най-удачните и желани начини човек да прекара Неделята си. 😊Разделител семпъл
 ⏰ Часове: 09:00ч. – 13:00 ч. и 16:00 ч. – 20:00 ч. 
Паузата през деня е разумна и необходима, предвид горещината и непрепоръчителната активност на хора и животни, докато напича слънце. Разделител семпъл
 ☝️ Препоръчваме на гостите си да носят дрехи, които не би им било жал да изцапат при комуникацията си с Приятелите. Има вероятност кучето Нуша с любвеобилния си нрав да остави фирмения си печат върху тениската Ви или овенът Райко да сдъвче крайче от шортите Ви.
Разделител семпъл
🍎 Може да си носите ябълки и моркови, с които да разчупите леда, но не се притеснявайте, ако не сте си приготвили лакомства – животните се радват на запознанства и без подкупване.
Разделител семпъл
📷 Снимането е разрешено, дори препоръчително. Може и да споделите кадрите си с нас след това, за страничката ни. И наш доброволец ще се погрижи за видеоматериал, да запамети поне част от посещенията. 
Разделител семпъл
💰 Вход: безплатен. Разбира се, при желание може да оставите нещичко в кутията за дарения, в полза на животните, които разчитат на подкрепа от техните приятели и подръжници на проекта.
Разделител семпъл
🌏 Местонахождение: с. Хотница, гр. Велико Търново. 
GPS координати: 43°08’52.4″N / 25°32’50.7″E
Google map: https://goo.gl/maps/KS5C51Gzk1w
За контакт: 0895/254484, Вера. 
Разделител семпъл
🚌 Ако идвате за първи път и не ни намирате, обадете ни се – може да Ви упътим или да Ви посрещнем от центъра на с. Хотница, който е на минути от фермата приют.
Разделител семпъл
Заповядайте! Неделя, Втори Септември. 
От 09:00 ч. до 13:00 ч. и от 16:00 ч. до 20:00 ч. 
Очакваме Ви! ♥