Линия единична

Линия единична

По повод Световния ден на животните, който се отбелязва на Четвърти Октомври, Ви каним на 07.10.18 г. (Неделя) на гости в „Приятели на четири крака“. 😊 Познавате ли героите от фермата приют, чиито колоритни характери и поведение спонтанно очароват, понякога разсмиват и винаги гарантират приятно прекарано време с тях? Магаренцето Мирко, кучето Нуша, козелът Андрей, телето Инго, кобилата Ивайла, прасето Пуки, котката Апачи са част от семейството на Бременските Музиканти в китното селце Хотница и обичат гости! 🐑 🐶 🐥

 Доведете другари, семейството и децата си, които вероятно няма да искат и да си тръгват. Допълнително може да съчетаете посещението си при нас с разходка до Хотнишките Водопади, които се намират близо и са интересна туристическа дестинация. Съчетанието от свеж въздух, нетипична компания в семпла селска обстановка, както и красива природна гледка не са за подценяване и са добър план за отмора през уикенда. 😊

 ⏰ Часове: 10:00ч. – 18:00 ч.


 🍎 Може да си носите моркови и ябълки, с които да скъсите дистанцията, но не се притеснявайте, ако нямате вкусотийки – животните се радват на запознанства и без това.

 ☝️ Препоръчваме на гостите си да носят дрехи, които не би им било жал да изцапат при общуването си с Приятелите. 

 📷 Ако имате хубави кадри за спомен, може после да ги споделите с нас, за страницата ни. Наш доброволец ще се погрижи да хване поне част от моментите във видеоматериал. 

 💰 Вход: безплатен. Разбира се, при желание може да уважите кутията за дарения, в полза на животните, които разчитат основно на подкрепа от приятели и подръжници на проекта. 

 🌏 Местонахождение: с. Хотница, гр. Велико Търново. 
GPS координати: 43°08’52.4″N / 25°32’50.7″E
Google map: https://goo.gl/maps/KS5C51Gzk1w
За контакт: 0895/254484, Вера. 

 🚌 Ако идвате за първи път и не ни намирате, обадете ни се – може да Ви упътим или да Ви посрещнем от центъра на с. Хотница, който е на минути от фермата приют.

 Заповядайте! Неделя, Седми Октомври. 
От 10:00 ч. до 18:00 ч. Очакваме Ви! ♥