И в сняг, и в студ момчетата от рок бандата „STOKHOLM“ продължават да разпространяват топлина чрез своята музика. Тази вечер може да посетите тяхно участие в Стара Загора, клуб „Drums“ от 22:00 ч. и утре в Русе, клуб „Караоке Стар“, отново от 22:00 ч. Концертите са част от турнето им в подкрепа на „Приятели на четири крака“.

Докато Мартин, вокалист на групата разгрява за довечера, отдели време да отговори на няколко въпроса, които споделяме с Вас. 💌

Разделител семпъл

– Турнето ви вече успя да мине през Велико Търново, Бургас, Варна, Добрич и Шумен. В кои градове и на кои дати предстои да изпълнявате още в подкрепа на „Приятели на четири крака“?

Остават за тази година Стара Загора на 30-ти Ноември в клуб „Drums“ и в Русе на 1-ви Декември, в клуб „Караоке Стар“. На Никулден за празника на Бургас, на Компаса също ще събираме дарения и отново се връщаме в Търново на 29-ти Декември в клуб „Melon“. Запланували сме за 2019 г. да добавим София и Пловдив и да повторим в същите градове, както и да организираме през пролетта фестивала „Завръщане“ в с. Хотница при „Приятелите“.

Untitled1

– Какво беше чувството, когато посетихте фермата приют за първи път? Имате ли си любимец сред обитателите там?

Чувство на въодушевление от срещата с нещо ново и в същото време очаквано приятно. Пред нас се откри един непознат, но истински свят в който животните са наистина щастливи и животът се почита. Всички животни са приятни, уникални и игриви – всички са ни любими! 🙂

Untitled4

– Вашата инициатива носи името „Помощ за Приятелите“. Среща ли широк отзвук и подкрепа от почитателите на музиката и приятелите на животните?

Когато се запознаят с кампанията, хората искат да помогнат. Когато всичко е от сърце и в подкрепа на нещо наистина благородно, безкористно и генериращо любов, хората искат да помогнат още повече. Нашата задача е да привличаме все повече вниманието им – да разберат правилно какво е предназначението на фермата приют и каква роля биха изиграли тези животни в тяхното възпитание и на децата им. А това могат да разберат само когато посетят „Приятелите“. Наша мисия е да ги запалим да отидат на гости. 💌

Untitled2

– Можем ли в бъдеще да очакваме видео от интересните заснемания в „Приятели на четири крака“, където примерно магаренце и овен слушат внимателно тихите акорди на китара? Това би било интересно!

Да, това ще стане със сигурност и като част от следващи кампании за „Приятелите“, така и в някоя нова песен на бандата ни!

Untitled5

– Любима мисъл, която ви мотивира да се развивате като музиканти, да помагате с таланта си и въобще да посрещате новия ден с усмивка и желание за промяна?

Бихме казали : „Ние се борим за света, който искаме да виждаме около себе си“. Затова работим, затова творим и създаваме. Защото ако нямаш собствена музика, творчество и същност – нямаш нищо.

Разделител семпъл

линия нула